GeceMT2 Hoşgeldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GeceMT2 Hoşgeldiniz.

GeceMT2 PvP Serveri Forumuna Hoşgeldiniz.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@

+2
EziqOuz
TheBaby
6 posters
YazarMesaj
TheBaby

Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ Empty
MesajKonu: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 8:06 pm

Arkadaşlar giriş işlemi yapiliyordan sonra hesap bulunamadı diyor.Charda şehirde event vardi metin kesiyordum bi anda atti ve hesap bulunamadı çikmaya başladi kaç kere denedim fakat girmedi.Bu hata ben de Blackta mı var ? Yoksa genel bir hata mı.Biri bilgilendirsin.
EziqOuz

EziqOuz

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 8:10 pm

TheBaby demiş ki:
Arkadaşlar giriş işlemi yapiliyordan sonra hesap bulunamadı diyor.Charda şehirde event vardi metin kesiyordum bi anda atti ve hesap bulunamadı çikmaya başladi kaç kere denedim fakat girmedi.Bu hata ben de Blackta mı var ? Yoksa genel bir hata mı.Biri bilgilendirsin.
şuan bnde aynı hatayı alıorum:S
bLacKmokLé

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 8:39 pm

Herkesde var sanırım ..
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 11:38 pm

Evet 1 ßilgiyi Çok Görmeyin ! Merak Içinde BekLiyoruz. Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ Icon_rolleyes
TheBaby

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 11:41 pm

Hala bekliyorum harbi sıkıldım.Forum sitesi açilmiş hiçbir Gm oyunla ilgili yazi bile yazmamis vallahi yaziklar olsun !
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 11:46 pm

Galiba Çarlar Silinmiş Arkadaşlar ! Böyle 1 Bilgi Edindim.Yanlış Olabilir Ama Yinede Dikkate Alın Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ Icon_eek
TheBaby

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 11:48 pm

2 Ninja çeligi 1 siyah çelik 2 ejderha biçagi falan çok item yaptim.Eğer silindiyse varya o zaman çok kötü olur Smile

İnş silinmemiştir ve bakımdadır.Ne yapalim bekliyecegiz artik.
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimePerş. Haz. 17, 2010 11:49 pm

Navigat Bölümünde Player Yeri Yokmuş Büyük Ihtimalle Carlar Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ Suspect
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 12:01 am

Arkadaşlar 1 Sorun Olmasın . Durmak Yok Yola Devam Wink 1 Gün Daha Sabredip Yapariz Allahin İzniyle.
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 8:14 am

Bende 2 karabüyü 1 siyah elbise 2 siya rüzgar 3 ejderha bıcagı 4 partizan 1 kendi siyah celıgım gerisi npc lerde yok ıvır zıvır ScaLe İle DenzeL i biliyorum bi kere daha yapmıslardı böyle oyun kapandı bunu açtılar yerine şimdi buda aynısı olur kesin zaten o arkadaşlarına item veriyolar onların para veya kontör ile aldıgı filan yok bunlar yüzünden boşa zaman kaybediyoruz tr ye harcasak buna harcagımız pvp ye harcadgımız zamanı şimdi daha iyi charlarımız olurdu bunlardan umut ve hayır beklemeyin ne oyunda ne forumda bişeye cvp vermezler mavilere 10-20 tane metin atıyo bize 1 tane bile yok at ben keserim neyse salla işte şimdi karneleriin almaya gitmişlerdir
bLacKmokLé

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 8:18 am

Very Happy kardes mavilere gecsene gm mavilerde
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 8:20 am

GM UMRUMDAMI ? HAYIR TABIKIDE DEGIL BANANE GM DEN GM YALAKASI DEGILIM ISTEDIGIM BAYRAK OLURUM ZATEN İSTESEMDE GEÇEMEM ÖYLE Bİ OYUN YAPMISLARKI İMPARATORLUK İZNİ BİLE ÇALIŞMIYO Wink
TheBaby

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:33 am

Ben bu oyunu 2 gün önce pvpserverl.org dan buldum.ve yazıyordu her bayrakta Gm var yaziyordu.Her bayrakta aynı saatte event var diyorlardi.Biz mavilere 50 tane metin atmışlardır.Sarılara ve ya kırmızılara 40 tane bile atilmiş olsa büyük haksızlık.Her gmnin bir bayragı olması lazim.Atiyorum 3 kişi Gmyiz.Ben mavi bayrak 2.kişi sarı 3.kişi kirmizilarin Gmsi olması lazim.Event oldugunda aynı metinler , boss'lar aynı şartlarda ve aynı sayıda atlır.Sarı bayragın Gmsi mavi bayraga event zamanı gelmemelidir.Böyle bir haksızlık yapıyorsunuz daha ne diyeyim? Tamam belki bakımdadır , lakin bakımda olsa bile forum sitesi açilmiş insan bir yazar bakım var yzar , oyun çöktü der , oyun kapandı der illa ki birşey yazar.Bu zorunludur.Bu yöneticiler hayatlarinda ilk defa böyle bir Yöneticilik yapiyor sanirim.Kim bilir TR de +75 Char kasmamışlardir:) Gerçekten yöneticilerin çok hatası var.ve bu hatalar kalıcı.Şimdi bakım var diye yazsalar bile , herşeyin bir zamanı sınırı vardır.Herşeyi zamanında ve sınırında yaparsan o iş olumlu ilerler fakat siz bu işi olumlu yönetmeyi bilmiyorsunuz.Gerçekten size yazıklar olsun.
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:38 am

HAKLISIN EVET YAN CHAR ACTIM BAKTIM SIZDE ADIM ATTIGIN YERDE METIN VAR BIZIM BAYRAGA BAKTIM SINEK AVLIYORU SINEK BILE YOK TAMAM SADECE BEN VARIM AMA SEN AT BEN KESERIM O KADAR ITEMI METIN KESEREK DUSURDUM AT METIN KESERIM BI ADAM VAR BILMYIORUM ASLINDA O OYUN ACTIMI BILMEM AMA COK IYI ANLIYO HERSEYINI YAPMIS LEVEL GORUNMESI VAR PAZARLAR AYNI TR DEKI GIBI PAZAR SEKLINI FILAN ALIYO GUZEL BI SW HAZIRLIYODU EN SON AMA NE OLDU ONLAR BILMIYORUM BUNLAR DOSYALAR TAMAMLANDI SITEYI ACALIM TAMAM HADI OYUNA ACIYOSUNUZDA NOLUYO BOSA ZAMAN KAYBI HERSYINI TAMAMLAYIN OYLE ACIN DUN EVENT TE 3-4 METIN ATIYO KESMEDEN REST ATIYOUM DIYO KESTIK TAM CELIK DSTU ARKADASA VERCEKTIM TAM KESILDI REST ATTI
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:42 am

ARKADASLAR OYUN ACILDIGINDA CHARLAR SILINMISSE DEVAM EDERSENIZ HEPPINIZI KIRMIZI BAYRAGA BEKLERIM BIRAKIN ONLAR MAVIDE KALSIN GENELDE MAVI ACARIM MAVIDE OYLESINE CHAR ACTIM BAKTIM HERKES KENDI KAFASINDA TEK OLURUM RAHAT OLURUM DEDIM KIRMIZI OLDUM GELENI HER ZMAN BEKLERIM
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:49 am

eğer isteyen varsa suan bi pvp var veriyim onu 48 zırhlarına kdr var oyun aynı onun gibi boş ama sanırım azraile çıkma varmıs bide 90 olan ilk 20 ye ödül varmıs diye yazıyodu forumda isteyen varsa ekleyebilir monster-leader@hotmail.com vakit geçsin Smile
TheBaby

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:50 am

Charlar silinirse , ben bu pwp'yi şikayet edicem Smile Charlar silindigi an oyun kapanıcak demektir.
Ayrıca oyunda o kadar Torpilli şahıslar var ki anlamiyorum.Adamı şehirde görüyorum çelik ve partizani var.1 saat sonra çelik ve muho.1 saat sonra çelik ve kin.1 saat sonra çelik ve yari insan Smile Bu nasıl oluyor ? kin , muho , yari insan bunları nasıl yapacak ? Diyelim ki düşürdü yari insan ve kin imkansız.Bir Gm ona vermiş itemleri , gelmiş bize artislik yapiyor gel vs falan diyor.İnsanlar cahil.Bir adamin tüm itemleri +0 dır , Digerinin +9 dur ve vs atarlar buda aynı böyle.Ben kin'i olan ve çeligi olan adami nasil keseyim.Bi kin takiyor bi yari insan bi muho bi parti ne yapacam? vs vs atalim ezik falan diyor peşimden ayrılmıyor.Gm'lerin yardim ettikleri zaten adam değil.Charlar Silindiği an bu oyunla işim biter.Charların silindigi an oyunu şikayet ederim ve TR 'ye geri dönerim.Hiç bağlamaz , Gmler küçücük çocuklara item vericek ve o çocuklar bana artislik yapicak ? Yok ya Smile
Monster

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 9:51 am

TheBaby ekle msn i pvp var oda boş veriyim istersen burda reklam yapmıyım xD monster-leader@hotmail.com
bLacKmokLé

MesajKonu: Geri: Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@   Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 11:54 am

pvp bol stn pvp sıkıntısı yok ...
berkant

MesajKonu: :lol!:    Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@ I_icon_minitimeÇarş. Haz. 30, 2010 2:58 pm

Very Happy Smile Sad Surprised Surprised Shocked Cool Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Razz Mad Laughing Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea I love you Suspect Like a Star @ heaven What a Face Neutral Arrow No @ cyclops clown pirat tongue silent pale alien cat monkey pig Basketball affraid confused bounce rabbit cheers bom drunken Sleep sunny farao rendeer santa cherry albino geek jocolor queen king scratch study elephant flower lol! afro

Bu Hatayı Düzeltin Biri Baksin :@
1 sayfadaki 1 sayfası