GeceMT2 Hoşgeldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GeceMT2 Hoşgeldiniz.

GeceMT2 PvP Serveri Forumuna Hoşgeldiniz.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ScaLe bakarsan sevinirm

4 posters
YazarMesaj
EziqOuz

EziqOuz

ScaLe bakarsan sevinirm  Empty
MesajKonu: ScaLe bakarsan sevinirm    ScaLe bakarsan sevinirm  I_icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 5:48 pm

ScaLe istesende yapamazsın şuan bize ters davranmaya çalışıyorsun ama sen bole bi insan olmadığın içn bunu başaramıorsn denemeye devam ediceksin biliorum bak beni biliosn serrverin ilk üyelerindenim yalnışlarım oldu affettin sw'de hatalar oldu çarlar gtti ben ve benim gibiler hoş görü ile karşıladık sonundada hoşgörünün bedelini fazlasıyla aldık hiçkimse aksini soleyemez ki ...
Herhangi birşey istedik eğer yapılabilcek bişeyse kırmadın event dedik 1 metin dedik 10 metin geldi 1 boss dedik 10 boss geldi %500drop istedik 1000 geldi vs.
Şimdi bunlari niye soluyorsn diebilrisn kimileri anında şu yorumları yapıcaktır
1.Bu adam özellikle gm'nin gözüne girmeye çalışıo.
Buna cevabım:Gözüne girmeme gerek yok hepimizle zaten yeterince samimi
2.Sadece Drop event olayı geri gelsin diye yapıyor .
Buna Cevabım:Bunada gerek yok levelim yeterli eventlerden bi karım olmaz yeterince itemimde var

Pekiii...Bu konuyu nie açtın be adam...Diyenlerede bir cevabım war
Oyundaki adları ile ScaLe Ve DanzeL serverin ilk tarihinden beri esas adlarınızla yada farklı nicklerle sizi tanıdım farklı karkaterle farklı itemlerle sizi tanıdım sadece DanzeL'e şunu solicem ne demk istediğimi anlıcaklar adını DanzeL yaptığın gün hesaplar silindiğinde ben sana pm atıp Mc sen msn dedim ? doğru mu =)
Bunun nedenide ister çhar ister isim ister karkater ister item değişin ikinizinde karakter özellikleri belli kendinizi bole bize anlatıyorsunuz yani şuan ScaLe 10 gün bole kalır 20 gün kalır sabırla bekleriz 20 gün sonunda eski ScaLe geri gelir yani ne kdr uğraşırsa uğraşsın boş

Bu konuyu ukalalık yapmak içn açmadım sadece sana kendini bi kez daha hatırlatmak için açtım Üşenmeyip okucağına eminim

Saygılar By SinyorHim
ScaLe
Admin
ScaLe

MesajKonu: Geri: ScaLe bakarsan sevinirm    ScaLe bakarsan sevinirm  I_icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 5:54 pm

Ben Ne Kadar İyi Davrandıysam Herkes Tepeme Cıktı Ve En Son Msn Den Bana Yazılan O Yazılar sanki Ben Yapmışım Gibi Sölenmesi Sinirimi Bozdu Anladımkı Kimseye İyi Davranmamak Lazım Diger Pvp Serverlerde Gm lere Bakıyorum Hic Biri Kimseyi Takmıyor adamlar Cok Memnun Ben Kendi Kendime Diyorumki İyi Davranim Kimsenın Hakkını Yemim Kimse Bana Kötü Laf Demesin Diye Böle Davrandıkca Msn den Biri Cıkıyor Kahraman Yaparmısın Biri Cıkıyor GM yaparmısın Biri Cıkıyor Celik Werirmiisin vs. vs Ve Dahaca cogu Ben Bunlardan Sıkıldım artık...
https://gecemt2.yetkinforum.com
EziqOuz

EziqOuz

MesajKonu: Geri: ScaLe bakarsan sevinirm    ScaLe bakarsan sevinirm  I_icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 6:00 pm

ScaLe demiş ki:
Ben Ne Kadar İyi Davrandıysam Herkes Tepeme Cıktı Ve En Son Msn Den Bana Yazılan O Yazılar sanki Ben Yapmışım Gibi Sölenmesi Sinirimi Bozdu Anladımkı Kimseye İyi Davranmamak Lazım Diger Pvp Serverlerde Gm lere Bakıyorum Hic Biri Kimseyi Takmıyor adamlar Cok Memnun Ben Kendi Kendime Diyorumki İyi Davranim Kimsenın Hakkını Yemim Kimse Bana Kötü Laf Demesin Diye Böle Davrandıkca Msn den Biri Cıkıyor Kahraman Yaparmısın Biri Cıkıyor GM yaparmısın Biri Cıkıyor Celik Werirmiisin vs. vs Ve Dahaca cogu Ben Bunlardan Sıkıldım artık...
anlıorum yada anladğımı sanıorum o mesaj bana gelmedi bilemem o anki duygunu ama bir kişi 1 demielim 10 kişi diyelim sna bole terslenen peki senin sevenler
Ben Monster İnfectioN OttoManS ve sayamadığım bi çok kişi 10 kişiye 20 kişi bedel desek en az 20 kişi daha bulurum seni seven sadece gm olduğun içn deil ben sanada DanzeL'e de İnfectioN'ada aynı değeri veriorum onunda sizden farkı yok sadece daha yetkili birisin buda üstünlük deil biras daha yardımseverlik kazandırıyor sizlere gene sana kalmış son sözlerim bunlar
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: ScaLe bakarsan sevinirm    ScaLe bakarsan sevinirm  I_icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 6:12 pm

Haklısın.ScaLe O Kadar İyi Biri ki Bize Ters Davranmayı Beceremiyor.Çünkü İçindeki Neyse Dışındakide Öyle.Ama Bu Kadar Üstüne Gitmeleri Mantıksız.Sonuçta İnsan , Herşeyi Saniyede Halledicek Değil...Bu Arada , ScaLe Bu Durum Senden Çok Bizi Üzüyor.Lütfen Kırgınlık Olmasın ScaLe bakarsan sevinirm  Icon_cry
SKYWALKER

MesajKonu: Geri: ScaLe bakarsan sevinirm    ScaLe bakarsan sevinirm  I_icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 12:53 pm

evet öyle bizi çok üzüyor

ScaLe bakarsan sevinirm
1 sayfadaki 1 sayfası