GeceMT2 Hoşgeldiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GeceMT2 Hoşgeldiniz.

GeceMT2 PvP Serveri Forumuna Hoşgeldiniz.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S

2 posters
YazarMesaj
InfectioN

InfectioN

Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S Empty
MesajKonu: Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S   Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S I_icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 11:01 am

https://2img.net/r/ihimizer/i/0619110806.jpg/ Arkadaşlar Elimden Bu Kadar Geldi.
TheBaby

MesajKonu: Geri: Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S   Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S I_icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 1:41 pm

MEKANSIZIN banlanıcagını düşünüyorsan yanılıyorsun (: Charlar silinmeden önce onu görmüştüm şehirde.Üstünde çelik elinde kin vardi 10 dk sonra çelik ve yari insan , muho , zehir her bi itemi var.Fakat bunlari düşürmek imkansız hele ki zehiri.Adam 1 gün içinde çelik düşürür , muho düşürür , ama kin ve zehir nah düşürür (: Gmler adama hem lv veriyor hemde item.ve edit.Zaten bu yüzden bıraktım bu oyunu.Son bakışım buraya , bir daha işim olmaz.Gm size 75 Lv ve 80 Lv verdi iyi çok güzel fakat diger kişilere 95 Lv vermiş ama sizin bundan haberiniz yok (: Gmler Gece sabaha karşı oyuna giriyorlar ve oyunda olanlara çelik falan veriyorlar.Çogu kişiye çelik verdi ve soran oluncada ben düşürdüm dendi.Oyun bu kadar işte.ve siz hala oynuyorsunuz.Bence başka pwp arayin en doğrusunu yapın derim.Herkese İyi Günler

FoReVeR-Gs-1905-@hotmail.com ( İletişim )
InfectioN

InfectioN

MesajKonu: Geri: Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S   Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S I_icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 4:11 pm

Konu Kilit...

Adam Hile Kullandığını İnkar Bile Etmiyor :S
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sistematic Hile !
» 3. 99 olcak adam bugda kaldı